profiel wie zijn wij? wat doen wij? voor wie? tarieven contact

Wie zijn wij?Mw. mr. Y.C.E. van der Moer-Lemmens (Yvonne)

In 1989 is Yvonne van der Moer-Lemmens beëdigd als advocaat. Zij heeft voor diverse advocatenkantoren gewerkt, voor een rechtsbijstandsverzekeraar en voor FME-CWM, zijnde een werkgeversvereniging voor bedrijven in de Grootmetaal, Kleinmetaal en Technische Groothandel. Zij heeft FME-CWM enige jaren vertegenwoordigd in de ontslagadviescommissie Haaglanden te Den Haag, en was zodoende betrokken bij het verlenen van ontslagvergunningen. In 2003 is zij voor zichzelf begonnen. Zij heeft zich voornamelijk toegelegd op arbeidsrecht; zij geeft ook cursussen op dat gebied.

Binnen het samenwerkingsverband Abbing Van der Moer Advocaten oefent Yvonne van der Moer-Lemmens de praktijk uit middels haar eenmanszaak:
Advocatenkantoor Van der Moer-Lemmens
BTW nummer NL 1485.04.176.B01
Ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32144381


Mr. A.J. Abbing (Albert-Jan)

Bijna 20 jaar is Albert-Jan Abbing werkzaam geweest voor twee grote rechtsbijstandverzekeraars, als rechtsbijstandjurist en als manager. Na een kortstondige flirt met de rechterlijke macht heeft hij per 1 maart 2007 definitief voor de advocatuur gekozen. Per 1 januari 2009 is hij samen met Yvonne van der Moer Abbing Van der Moer Advocaten begonnen. Albert-Jan Abbing is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en ambtenarenrecht.

Binnen het samenwerkingsverband Abbing Van der Moer Advocaten oefent Albert-Jan Abbing de praktijk uit middels zijn eenmanszaak:
Advocatenpraktijk A.J. Abbing
BTW nummer NL 1724.65.370.B01
Ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32141413

Beide advocaten zijn individueel voor beroepsaansprakelijkheid verzekerd bij Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V., Postbus 93604, 2509 AV DEN HAAG.

De (kosten)maatschap Abbing van der Moer Advocaten is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 50727257.